Studievereniging Teiresias

Bestuur

Het bestuur van 2020-2021:

Lucy Visser- Penningmeester (President ad nominem)

    • Afgelopen jaar was ik zoals de meesten van jullie vast al weten ook al deel van het bestuur van Teiresias. Dit jaar heb ik de eer om hier nog een jaar aan toe te voegen, Ik ben in het tweede jaar van de research master Renaissance, medieval and Ancient studies en ik interesseer me daarin zoals de meesten van jullie misschien al weten voor Etrusken. Als je nog niks weet over Etrusken ben ik altijd beschikbaar om je er meer over te vertellen! Ook gender en religie staan op de lange lijst met gebieden waar ik me voor interesseer. Als ik niet druk ben met studeren, werken, of druk ben voor Teiresias houd ik van paardrijden. Gek genoeg vind ik de meeste paarden helemaal niet leuk? Misschien vind ik het gewoon fijn om rondgereden te worden en dat er naar me geluisterd wordt… Ik kijk erg uit naar dit jaar en naar alle leuke evenementen waarvan ik hoop dat ze door kunnen gaan. Tot snel!

Thomas van Tussenbroek- Secretaris

    • Ik ben bezig aan mijn eerste jaar van de research master Renaissance, medieval and Ancient studies en mijn specifieke interesse ligt daarin bij Romeinse archeologie. Het grootste deel van mijn vrije tijd ben ik bezig met roeien en lezen, beide in Tilburg, waar ik woon. Het reizen van en naar Utrecht lijkt misschien een nadeel, maar geeft me in praktijk juist veel tijd om te studeren, iets dat ik veel nodig ga hebben dit jaar! Het is lastig om Alessandro’s bekentenis over ananas te overtreffen, daarom lijkt het me een goed moment om kenbaar te maken aan de wereld dat ik pizza in het algemeen het meest vieze eten vind. Mijn excuses aan Alessandro.

Samantha Quinney – Commissaris PR en Communicatie

  • Ik ben een tweedejaars student in de research master Renaissance, medieval and Ancient studies, waarbinnen ik me vooral interesseer in het late (Oost-)Romeinse Rijk, numismatiek, zeilen in de oudheid en schepen. Het zal jullie niet verrassen dat je me meestal in de buurt van water kan vinden.Ik ben zelfs naar een geweldig land met veel water verhuisd! (Ik kom uit de Verenigde Staten) Mijn hobbies zijn onder andere fantasy/science fiction lezen, naar muziek luisteren, gewichtheffen, squash, wandelen en watersporten.

 

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider